Be my Valentine (any other day)

11 Feb

Het is weer dié tijd van het jaar. We hebben het over Valentijn, of het feest waarop we onze geliefden eens extra in de bloemetjes (moeten, ahum) zetten. Al dat commerciële feestgedruis, van een romantisch diner tot een bos bloemen,  is niet meteen aan mij besteed. Van alle kanten worden we overspoeld door romantische boodschappen, een mens zou er bijna echt zeemzoet van worden.

Mijn lief en ik doen dan ook al zes jaar lang, bewust onbewust (of was het nu omgekeerd?), niet mee. Er zijn (zoals de clichés het voorschrijft) nog genoeg dagen in een jaar om je liefde te tonen. Er zijn voldoende dagen om een lief geschenkje te geven, een extra kusje te delen of met bloemen in de armen van mijn lief te vallen.

Maar, ik mag ook niet te hard zijn voor Sint-Valentijn. Zo kan ik het niet laten om te genieten van alle Facebookposts van juwelenlabels waar we tijdens de Valentijnsperiode mee om de oren geslagen worden (guilty pleasure).

Eigenlijk is het wel een beetje valsspelen, maar kijken kan geen kwaad, toch? Het is de ideale periode om je lief onder de neus te schuiven wat je van juwelen wel kan appreciëren. Want je weet wel, ooit moet hij misschien wel ‘iets’ voor jou kopen en dan kan een beetje inspiratie nooit kwaad. Daarom hou ik wel (stiekem) een klein beetje van Valentijn.

Als romanticus/romantica hou je er misschien van om je vriend of vriendin toch te verrassen met een juweeltje? Laat je inspireren door deze juweeltjes, die ik pas op 15 februari zou geven onder het mom van ‘ik zie je graag’. Punt.

Oorbellen van Karin Nunez De Fleurquin/ Copyrights: Facebook

Oorbellen van Karin Nunez De Fleurquin/ Copyrights: Facebook

Halsketting van Hanna Hermans. Copyright:HH

Halsketting van Hanna Hermans. Copyright:HH

Wouters & Hendrix

Wouters & Hendrix

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: